Viking Lotto

VikingLotto Johdanto

Viking Lotto otettiin käyttöön vuonna 1993, ja se oli sitten ensimmäinen arpajaiset, jossa useat kansat pelaavat yhdessä. Siitä lähtien peli on kasvanut ja kasvanut, ja yhä useammat maat ovat liittyneet. Alussa se oli skandinaavisille tarkoitettu peli (tästä nimi Viking), mutta viime aikoina näemme, että useat Euroopan maat, kuten Latvia, Viro ja Liettua, ovat liittyneet, mikä varmistaa, että palkkioiden maksaminen vain jatkuu.

Tavallisen Loton lisäksi Viking Lotto on noussut yhdeksi Norsk Tippingin suosituimmista arpajaispeleistä, koska se esiteltiin norjalaisille pelaajille.

Viking Lottoa pelataan kerran viikossa, ja arvonta on keskiviikkoiltana. Teoreettinen mahdollisuus voittaa Viking Lottossa on 1:50, samalla kun mahdollisuus voittaa ensimmäinen palkinto on 1: 12271512.

Jotta meillä olisi mihin verrata, todennäköisyys salamaniskuun iski Yhdysvalloissa on yksi 280 000: sta. Todennäköisyys tappaa putoavan asteroidin on itse asiassa suurempi. Sinulla on paljon paremmat kertoimet, kun lyöt vetoa klassisia peliautomaatteja . Se ei estä norjalaisia ​​unelmoimasta suuresta voitosta.

Viking Lotto Online

Löydät VikingLoton vain verkosta Norsk Tippingin kautta. Jos etsit muita arpajaisia ​​verkossa, voimme suositella esimerkiksi EuroJättipottiia. Pelaat täyttämällä kuuden rivin kupongin. Valitset kuusi numeroa 48: sta ja sinulla on siten alueesi.

Tämä kuponki voidaan täyttää hyväksytyllä pelivastaavalla tai Norsk Tippingin verkkosivustolla. VikingLotto-verkon käyttäjänä sinun on oltava rekisteröitynyt pelaaja ja sinulla on oltava pääsy älykortille. Voit tilata älykortin Norsk Tippingin verkkosivustolta maksua vastaan.

Viking Lotto - Kuinka pelaan?

Kuten tavallisessa Lottossa, niin kaikki mitä haluat tehdä täällä valitaksesi onnenumerosi. Numerot vaihtelevat välillä 1–48, ja sinun on valittava kuusi. Voit pelata enintään kymmenen riviä kuponkia kohti. Mahdollisuus vain voittaa jotain Viking Lottossa on 1-50 - toisin sanoen ei kovin suuri, koska puhumme pienimmästä voitosta.

VikingLotto-voitot

VikingLotton pääpalkinto voitetaan saamalla 6 oikeaa numeroa peräkkäin. Jos ns. Onnekas numero on yksi näistä, se laukaisee ylimääräisen "onnekas potin". Tämä "onnekas potti" jaetaan pelaajien kesken, joilla on kuusi suoraa. Jos "onnekas potti" ei laukaise, se siirretään seuraavalle viikolle ja voi kasvaa kaksinumeroiseksi miljoonaksi.

Ensimmäinen palkinto kuudesta kurssista on yhteinen kuudelle osallistuvalle maalle. Ensimmäiseen palkintopottiin lisätään 0,04 euroa per pelattu rivi. Tämä potti jaetaan sitten riveille, jotka sisältävät kuusi voittonumeroa riippumatta maasta, jossa niitä pelataan. Muut palkintoluokat ovat kansallisia ja jaetaan alla olevan taulukon mukaisesti.

RTP (paluu pelaajalle) on 50 prosenttia panoksen määrästä. Jos kenelläkään ei ole kuutta oikeutta, ensimmäinen palkintopotti siirretään ensi viikon ensimmäiseen palkintopottiin. Tätä kutsutaan Jättipotti .