Villi putoukset

Valmistaudu todelliseen kultapysäkkiin Villi putouksetin, viiden kiekon, kaksirivisen videokolikkopelin kanssa, jonka lahjakas jengi tuo Play'n Go -tapahtumaan. Vesiputoukselle päin oleva julkaisu vie sinut etsimään kultaa Pohjois-Amerikan mineraalipitoisissa jokissa. Sen sijaan, että käyttäisit lapioita ja paneeleja kultakalajokien havaitsemiseksi, keräät kultaisia ​​pakattuja arkkuja. Arkku on villi ja Scatter. Kaikkien muiden symbolien korvaamisen lisäksi rinta auttaa käynnistämään "Kultajoki" -ominaisuuden. Tämä on villi kerroin Wild kultaisen kiire-ominaisuuden aikana. Täällä siitä tulee tahmea villi Rapid Respinsissä. Raha-automaatin mukana toimitetaan suhteellisen vakio RTP, 96,5%. Lue koko arvostelu alla.

Villien putousten ulkonäkö ja symbolit

Kuten näette, Chest Wild on tämän tärkein symboli Play'n Go hedelmäpeli. Tämä ominaisuus toimii sekä villinä että scatterina. Se näyttää vain rullilta 2, 3 ja 4. Näet joessa monia arkkuja, mutta kaikki eivät laskeudu rullille, jotkut vain purjehtivat putouksia pitkin. Kultasäkki on mitä me kaikki etsimme. Täällä käytämme kultapannuja löytääksesi piilotetun mutan rikkauden. Lyhdyt ilmestyvät, kun on pimeää. Pieniarvoiset symbolit ovat kivestä tehtyjä kortteja. villi putoaa

Villi putoukset -maksut ja muut

Pelisäännöt ovat melko yksinkertaisia ​​ja kierrät tämän kolikkopelin keloja kuin ammattilainen hetkessä. Tässä Play'n Go -kolikkopelissä on viisi kiekkoa, kolme riviä ja 20 kiinteän voittolinjan edut, jotka maksavat vasemmalta oikealle.

Villi putoukset -videokolikkopeliä voi toistaa missä tahansa arvossa 0,20-100 yksittäistä kierrosta kohden. Joka kerta, kun pelaajat laskeutuvat villiin arkkuun kiekoilla 2, 3 ja 4 peruspelin aikana, Rapid Respins laukaistaan. Täällä aarrearkku on lukittu paikoilleen, kun taas hengitys suoritetaan. Kierros, kun rullilla ei ole enää Wildeja.

Villi putouksetin erityisominaisuudet

Gold Rush on satunnainen ominaisuus, joka voidaan käynnistää milloin tahansa peruspelin aikana. Villit arkut muuttuvat kullaksi ja niissä on 2x, 3x tai 5x kertoimet. Jälleen kukin Wild Landed pysyy tahmeana ja aktivoi hengityksen. Kertojat yhdistetään, jotta suurin mahdollinen kerroin voi nousta jopa 125x. Jos kehräilijät laskeutuvat kahdeksan villirintaista kultaisen kiireen aikana, ne käynnistävät Super River of Gold -ominaisuuden.

Super River of Gold -ominaisuus tarjoaa ilmaiskierroksia villien arkkujen ollessa kultaisia, mikä tarkoittaa, että ne laskeutuvat ja pysyvät rullilla tarjoten 2x, 3x ja 5x kertoimia. Jokaisen käännöksen jälkeen Wild Chest voi siirtää yhden pyörän vasemmalle ja toiminto on ohi, kun pyörissä ei ole enää arkkuja. River of Gold Ilmaiskierrokset -ominaisuus aktivoituu, kun rullalle laskeutuu 8 tavallista villirintaa. Kaikki on sama kuin Super River of Gold -ominaisuudessa. Vain tässä Wildsissa ei ole kertoimia. playngo

Villi putoukset -automaattien voitot

Maksimivoitto on asetettu 10000 kertaa panokselle, ja jos asetat panoksen suurimmaksi, voit sijoittaa jopa 1 000 000 puntaa. Kultapussi on symboli, joka antaa eniten, ja se tarjoaa 25 kertaa panoksen viidestä kerralla. Gold Pan on seuraava rivissä ja tarjoaa 20-kertaisen panoksen maksimaaliseen yhdistelmään. Nosta kerroin jopa 125x suuriin voittoihin. Villi putouksetin RTP on 96,5%.

Villi putoaminen mobiililaitteella

Tulet iloisesti tietämään, että sinun ei tarvitse likaantua tai kastua, kun etsit kultaa Pohjois-Amerikan jokista. Play'n Go -peliä voi toistaa kaikilla laitteilla. Villi putoukset peliautomaatti voidaan toistaa pöytätietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa, matkapuhelimissa, tableteissa ja muissa yhteensopivissa laitteissa. Pelin laatu on täsmälleen sama kaikilla laitteilla.

Villi putouksetin johtopäätös

Ensinnäkin meidän on sanottava, että grafiikka ei vaikuttanut meihin, koska tiedämme, että Play'n Go voi tehdä paljon paremmin! Toisaalta ääniraita sopii teemaan täydellisesti. Mitä tulee erityispiirteisiin, meillä ei ole valituksia. Jokainen spin antaa mahdollisuuden laukaista yksi neljästä toiminnosta. Rapid Respins tulee melko usein, mikä nostaa peliä mielestämme. Gold Rush tarjoaa villikertoimia, kun taas parhaat ominaisuudet ovat River of Gold ja Super River of Gold. Peliautomaatti tarjoaa todella monia ilmaisohjelmia ja kertoimia. Jos olet onnekas, voit täyttää laukut kullalla!