Sotapäälliköt: Voimakristallit

Sotapäälliköt: Voimakristallit on edistyksellinen video-paikka aikuisille lapsille, voit melkein sanoa. Tällä kertaa NetEnt on todella asettanut itsensä satulaan. Niille, jotka ajattelevat jalkapallomestarien Cupin olevan hieman tylsää, ilmoitamme mielellämme tästä uudesta tulokkaasta.

24. marraskuuta 2016 käynnistetyt ihuga Warlord -fanit ovat jo aloittaneet seikkailun suosikkikasinollaan. Muinaiset taistelukentät ja maagiset metsät odottavat tässä graafisesti hämmästyttävän kauniissa hedelmäpelissä. Tämä on viimeinen taistelu maasta Sotapäälliköt: Voimakristallit -sarjassa.

Kolme mahtavaa sankaria pyrkii hallitsemaan anteliaita kiteitä (Voimakristalleja). Nämä kiteet ovat sekä syy että pelastus heidän verenhimoiseen riitaansa. sotapäälliköt

Sotapäälliköt: Voimakristallit Johdanto

Kolme sotapäällikötä taistelee vallasta, kimaltelevista aarteista ja loputtomasta rikkaudesta. Sinut pudotetaan aikaan, jolloin sotapäälliköt taistelivat toisiaan vastaan ​​ottamaan vallan muiden maiden yli vallan ja rikkauden vuoksi. Monien vuosien sodan ja ryöstämisen jälkeen on jäljellä vain kolme sotapäällikötä. Samurai, pappi ja barbaari. Onneksi pelaajana sinun ei tarvitse valita taistelun yhtä tai toista puolta, kun nämä kolme hallitsevaa sotapäällikötä taistelevat toisiaan vastaan ​​näytöllä. Niillä kaikilla on omat erityispiirteensä, jotka antavat sinulle erityisiä lisämahdollisuuksia tai voittoja. Niillä kaikilla on omat bonusvillasi ja ilmaiskierrosbonuspelejä. On vaikea olla tarttumatta Sotapäälliköt: Voimakristallitiin!

Sotapäälliköt: Voimakristallit -ominaisuudet

Pappitarilla, samuraiilla ja barbaareilla - kaikilla on oma aikataulu ja erityisominaisuudet. Ne kaikki taistelevat ottaakseen haltuunsa aarteet ja rikkauden, jotka ovat tämän pitkän ja väsymättömän vallan ja täydellisen ylivalta-sodan eturintamassa. Pelaajat nauttivat Sotapäälliköt: Voimakristallit -sovelluksessa avautuvasta maagisesta maailmasta. Anna vain esittely suorittaa, se lumoaa sinut! Kun on kyse symboleista, kukin hallitsijoista näytetään pinottuna kiekkoilla - näet myös susia, panttereita, sorsiaineita ja 3 värillistä naamiota (1 kullekin hallitsijalle). Suurin symboleiden arvo on samurai ja villi (3 tehosymbolin kristallia), jotka antavat 20-kertaisen panoksen viidelle voittolinjalla. Villi symboli korvaa myös kaikki symbolit paitsi sirontasymbolit. sotapäälliköt

Teknisesti tässä hedelmäpelissä on 30 voittolinjaa, 5 ainutlaatuista kiekkoa, 3 riviä ja paljon erikoisominaisuuksia, joita voit tutkia pelin aikana. Täältä löydät satunnaisia ​​erikoisominaisuuksia, kuten ilmaiskierrokset, uudelleenkierrokset, hajontasymbolit, pinotut symbolit, villit korvaukset ja paljon muuta. Ei ole syytä, että NetEnt päätti julkaista tämän kolikkopelin ennen joulua. Monet norjalaiset nauttivat Sotapäälliköt: Voimakristallitista lomien aikana.

Tässä on joitain erikoisominaisuuksia, joita voit odottaa testatessasi Sotapäälliköt: Voimakristallit:

 • Barbaarin ilmaiskierrokset
 • Pappien ilmaiskierrokset
 • Samurai-ilmaiskierrokset
 • Viimeinen mahdollisuus -toiminto
 • Taistelutoiminto
 • Villit korvikkeet
 • Uudelleen pyörii
 • Satunnainen peite villi
 • Pinotut symbolit
 • Hajota symbolit

Tämän bonuspitoisen hedelmäpelin pääpalkinto on jopa miljoona!
Kun sanomme Warlords: Voimakristalleilla on hyviä voittoja, se ei ole liioittelua! Itse asiassa tämä NetEnt-hedelmäpeli lupaa enimmäispalkinnon 100 000 x panoksesi (riippuen siitä, pelaatko maksimipanosmäärällä)! On hyvin vähän muita hedelmäpelejä, jotka voivat ylpeillä.

Sotapäällikkö: Tehokristallit mobiililaitteella

Tietysti voit pelata myös Warlords Crystals of Poweria älypuhelimellasi! NetEntin vallankumouksellisen Touch © -teknologian avulla voit taata yhtä suuren kokemuksen pelatessasi Warlords Crystals of Poweria tien päällä kuin kotona tai missä tahansa kannettavan tietokoneen kanssa. Lounastauko säästyy! Pelaa, kun se sopii sinulle, kunhan siellä on hyvä kattavuus.

Sotapäällikkö: vallan kiteet Päätelmä

Et tule pettymään NetEntin jengin uudesta hedelmäpelistä. Vertaansa vailla olevalla grafiikalla ja äänellä sekä runsailla erityisominaisuuksilla, jotka antavat sinulle lisäetuja, on vain suositeltavaa kokeilla Warlord: Crystals of power -sovellusta heti!
Peliautomaatti saattaa tuntua aluksi hieman monimutkaiselta, mutta voimme luvata, että olet 20 minuutin kuluttua mestari!

 • Paikan tyyppi : Video-paikka
 • Voittolinjat: 30
 • Pyörä: 5
 • Panos: 0,01 - 1,00
 • Minimi / maksimi: 0,15 / 150
 • Ilmaiset kierrokset: 3 ilmaiskierrospeliä pelissä
 • Bonuskierrokset: Satunnaiset päällekkäiset villit ja taistelukierros