Viikingit

Oletko TV-sarjan Vikings fani? Valmistaudu sitten lähtemään raidalle pelottomien sotureiden Ragnar Lothbrokin ja Lagerthan kanssa. NetEnt's Vikings on lisensoitu kolikkopeli, jolla on paljon tarjottavaa. Ruotsalaiset ovat toimittaneet radan, joka ei ole mitään muuta kuin upea.

Vikings-peliautomaatti on 243-suuntainen tapa, joka laajenee valtaviin 78125 tapaan voittaa Raid Free Spins -peleissä. Tässä on mahdollisuus maksaa 10000x panos yhdestä kierroksesta. Ja se ei lopu tähän. Satunnainen Shield Wall -ominaisuus ja Hot Spot -alue, joka jakaa hajaannetut voitot, tarjoavat entistä enemmän toimintaa ja jännitystä. Löydä viikinki sydämestäsi ja aloita viikinkien villit seikkailut. viikingit

Vikings-teema ja ulkonäkö

Kuinka voit tehdä oikeudenmukaisuuden niin suositulle tv-sarjalle? Kaikki, mikä on vähemmän kuin näyttävää, pettää miljoonia nykyisiä faneja. Mutta NetEnt ole pettynyt. Heidän tapansa tuottaa pohjoismaisia ​​aiheisia pelejä TV-sarjoista kiinnittää suurta huomiota yksityiskohtiin. Löydät upeita grafiikoita ja animaatioita. Varo kasvavaa peliikkunaa, joka kasvaa Raid Spins -kokoon 5 × 7 -kokoiseksi.

Peruspelin tausta on ranta, jonne viikinkit laskeutuivat ryöstämään. Niiden taistelulaivat ovat ankkuroituna aivan rannikon tuntumassa ja näkyvät läpinäkyvien pyörien läpi. Peliikkunan vasemmalla puolella oleva ottelustandardi osoittaa, että he pääsivät laskeutumaan aamunkoitteessa.

Tapaa Ragnar ja Lagertha

Pyöräilijöiden päähenkilöt ovat viikinkipäällikkö Ragnar Lothbrok ja kova Lagertha. Ne näkyvät majesteettisina pinottuina symboleina. Jännittävä, tumma ääniraita synkronoidaan voimakkaasti pyörien toimintaan.

Kohtaus muuttuu Raid Spins -ominaisuuden aikana poltetuksi kentäksi ottelun jälkeen. Vasemmassa ikkunassa oleva Viking-lippu osoittaa, että he ovat voittaneet taistelun ja ovat nyt raivoissaan valloitettua maata. Taisteluäänet, kahden viikingin huuto ja kilpiä murtavat nuolet. Tämä antaa tunteen, että taistelu tapahtuu juuri silmiemme edessä.

Vikings-symbolit ja voitot

Vikingin videokolikkopelissä on 10 palkkasymbolia ja scatter-monimutkainen, joka on suunniteltu pohjoismaiseen tyyliin. Kaikki symbolit voidaan näyttää yksinkertaisina tai pinottuina symboleina. Inferioriteettisymbolit ovat tavallisia 10-kirjaimia, kun taas lähtökohtaiset symbolit ovat kolme kuvaa Ragnar Lothbrokista ja yksi Lagerthasta. Eniten maksava symboli on kultainen V-symboli. Scatterit näkyvät sinisenä ja punaisena kilpinä, johon on kirjoitettu "Raid Spins". Keloissa ei ole wildeja tai muita bonussymboleja. netent

Vikings-luvut ja tilastot

RTP tämän keskitason tai korkean varianssin pelistä on asetettu 96,05%. Kappale on HTML5-muodossa ja sitä voidaan toistaa pöytätietokoneilla, matkapuhelimilla ja tableteilla kaikilla käyttöjärjestelmillä. Automaattinen toisto antaa pelaajille mahdollisuuden valita 10–1000 peräkkäistä pyöriä, ja siinä on useita vaihtoehtoja lopettaa juoksu.

Vikings on videokolikkopeli, jossa on viisi kiekkoa, kolme riviä ja 243 tapaa voittaa. Raid Spinsin aikana peli-ikkuna nousi viiteen kiekoon, seitsemään riviin ja 78125 tapaan voittaa.

Peliautomaatin ominaisuuksiin kuuluu Hot Spot -alueet, jotka jakavat hajautettuja maksuja. Löydät myös satunnaisen Shield Wall -ominaisuuden ja Raid Free Spins -kampanjat laajennetun peliikkunan kanssa.

Vedot ja voitot

Liittyäkseen Vikingsin joukkoon pelaajat voivat lyödä vetoa 0,20-200 kolikkoa. Maksaa yhdestä ainoasta viisitoista-alueesta, joka on 0,5 - 2,5-kertainen veto. Raid Spins -ominaisuuden laajennetun peliikkunan avulla on mahdollista lyödä seitsemän erilaista - tämä antaa voiton 1x - 3,5x vedon. Suurin voitto yhdellä kierroksella massiivisella 200 000 kolikolla, tai 10000 kertaa ensimmäinen panos.

Vikingsin johtopäätös

NetEnt on todella löytänyt kapean tavan saada lisenssejä tunnetuille brändeille, joista pidämme skandinaavisia. Paitsi että heillä on NetEnt Rock -sarja, heillä on myös paljon elokuvia ja TV-ohjelmia tallissa. Vikings ei ehkä ole helpoin TV-ohjelma käännettäväksi yhdeksi peliautomaatti . Jos olet nähnyt sarjan, ymmärrät nopeasti mitä tarkoitamme. Mutta se on silti hyvin tehty peli, jossa on yksityiskohtia. RTP on riittävän kunnollinen ja Raid Spins -ominaisuus antaa ylimääräistä jännitystä Vikingsille. Onnea risteilyllä!