Kävelee Staxx

Kävelee Staxx, Net Entertainmentin kehittämä peli, jossa hedelmäkoneen pinot (tai Staxx) menevät vasemmalle rullille. Kävelee Staxx on Net Entertainmentin uusi erittäin korkealaatuinen kappale, jossa on älykäs bonusominaisuus, joka näyttää laukaisevan säännöllisesti peruspelin aikana. Huomaa, että RTP pienenee hieman 95,95 prosentista 95,98 prosenttiin bonuspanosta käytettäessä.Pelaajat, jotka jo pitävät muista Staxx-julkaisuista, pitävät varmasti kiinni NetEntin Staxx-pelin viimeisimmästä perheenjäsenestä. kiertelevä staxx

Kävelee Staxx: Cubic Fruits näyttää hyvältä ja on kyse uudelleenkierroksista. Voit saada suurempia voittoja teoriassa Bonus Bet & Extra Chance -ominaisuuden avulla. Tämä hedelmäpeli on keskitason varianssi, ja voitonmaksusi on enintään 500 kertaa panoksesi jokaisesta pyöräytyksestä / uudelleenkierroksesta, jos onnistut täyttämään rullat villillä. NetEnt tietää, mitä pelaajat odottavat ja toimittavat jälleen. Lue lisätietoja.

Kävelevä Staxx Tema & Design

Visuaalisesti voidaan sanoa, että Kävelee Staxx: Cubic Fruits on melko rauhoittava upeilla grafiikoilla ja animaatioilla. Kyse on noppaa. Kelojen symbolit sisältävät A-, K-, Q- ja J.Muut symbolit ovat erilaisia ​​hedelmiä, kuten luumut, kirsikat, sitruunat, mansikat ja vesimelonit. Jälkimmäinen on palkitsevin symboli, joka antaa sinulle 50-kertaisen panoksesi viidestä voittolinjalla.

W-symboli on villi ja se voi näkyä pinottuina tai valtavina symboleina missä tahansa rullilla. Kuten voit odottaa, wildit korvaavat kaikki muut symbolit, jotta saat parhaan mahdollisuuden voittaa.

Symbolit voidaan nyt näyttää yksittäisinä symboleina tai 2 × 3 tai 3 × 3 valtavina symboleina - ne voidaan näyttää missä tahansa peruspelin kiekoilla ja tärkeimmällä bonusominaisuudella. Kun valtava symboli laskeutuu, se jakautuu yhdeksi symboliksi (enintään 9 mahdollista).

Kiertelevä Staxx-erikoisominaisuudet

Kävelee Staxx Respins

Tämä on ominaisuus joka kerta, kun ainakin yksi pyörä on täysin täynnä yhden tyyppisiä hedelmiä. Siksi nimi Staxx (pinottu) ja kaikki liitetyt vastaavat symbolit siirtyvät nyt vasemmalle yhdelle paikalle, kun uudelleenkierrokset alkavat. Lisää staxx-laskeutumista pyörille laajentaa toimintoa. Kun viimeinen "pino" on pudonnut vasemmalta puolelta, kierros on ohi.

Bonusveto / ylimääräinen mahdollisuus

Bonuspanos maksaa panoksesi plus 50%, ja se maksaa ylimääräiset mahdollisuudet; Jos Kävelee Staxx Respins -pelien laukaisee pino valtavan symbolin sijaan, on mahdollista, että 3 × 3 valtavaa symbolia asetetaan kiekkoihin, mikä toivottavasti johtaa suuriin voittoihin. netent

Me pidämme

 • Pyöritä takaisin kiertävillä staxx-symboleilla (ymmärrät mitä se tarkoittaa heti kun aloitat)
 • Suuremmat voittomahdollisuudet kuin aiemmissa peleissä Staxx-sarjassa
 • Fantastinen "Nintendon nostalgia"

Emme pidä

 • Ei ilmaiskierrosominaisuutta
 • Ei highrollereille

Staxxin tärkeimmät tekniset tiedot

 • RTP: 95,95%
 • Haihtuvuus / varianssi: Keskitaso
 • Asettelu: 5 × 3
 • Maksurivit: 10
 • Bonusominaisuudet: megasymbolit (3 × 3), satunnaiset villit, uudelleenkierrä villit, uudelleenkierrokset ja villit
 • Pelit: 0,15-300
 • Suurin voitto (kolikot): 150000

Kiertelevä Staxx-päätelmä

Staxxin kiertäminen ei ole vain hienoa peli , se on myös paras kappale NetEnt Staxx-sarja toistaiseksi. Voittopotentiaalia on hiukan lisätty, mutta se ei ole kaukana radasta, joka on suunnattu suurille rullille ja "ammattilaisille" pelaajille. Kauniit kuvat ja Nintendon nostalgia vaikuttavat myönteiseen kokonaisvaikutelmaamme.

Innovatiivinen Re-Spins Kävelee Staxx -ominaisuus on lievästi sanottuna hauska. Peli toimii sujuvasti kuin silkki millä tahansa laitteella riippumatta siitä, onko sinulla iPhone tai Android. Peliautomaatti on tasapainoinen, keskitason varianssipaikka niille, jotka haluavat vain rentoutua ja pitää hauskaa. Löydä yksi norsk kasino kanssa ilmaiskierrokset tänään ja tutustu Kävelee Staxx: Cubic Fruits -sarjaan. Onnea kaikissa peleissä!