Tähti Jokeri

Tähti Jokeri on toinen erinomainen korkean varianssin videopeli Play N 'Go -palvelusta. Tähti Jokeriin mukana tulee 5 kiekkoa, 3 kiekkoa ja se harjoittaa 96,25%: n RTP: tä (keskimääräinen tuotto pelaajalle). Peliautomaatissa on ilmaiskierrosominaisuus, joka palkitsee sinut jopa 20 ilmaiskierroksella yhdessä ylimääräisen villisymbolin kanssa. Paras (ei-progressiivinen) käteispalkinto, joka voidaan voittaa yhdellä matkalla, on 5000x panoksesi. Se on klassinen hedelmäinen hedelmäpeli, jolla on kunnollinen bonuskierros ja erinomainen voittopotentiaali.

Tylsää ja palkitsevaa korkean varianssinsa ansiosta. Yleensä tämäntyyppisiin peliautomaatteihin liittyy usein suhteellisen pieniä maksuja, mutta tässä tapauksessa niillä on paljon potentiaalia. Se on hyvin yksinkertaistettu ja suoraviivainen siinä mielessä, että siihen liittyy vain yksi toiminto, joka on ilmaiskierrospeli. tähti jokeri

Tähti Jokeri on kaikin mahdollisin tavoin erittäin epävakaa hedelmäpeli. Toistettuun ominaisuuteen voi mennä 65-120 kierrosta, kun 3 Joker-hajotinta ilmestyy. Kun toiminto käynnistetään, tapahtuu paljon jännittäviä asioita.

Tähti Jokerin symbolit

Tämä on kaikin mahdollisin tavoin klassinen hedelmäkone. Sanotaan vain, että suunnittelu ei tarkalleen tunne sinua hukkua. Melko rento myös Pelaa ́N Go , meidän on annettava sanoa, kuka muuten puhaltaa hattuamme peleillään. Utelias mitä tarkoitamme. Katso House of Doom, joka on myös vasta käynnistetty. Tai entä Play ‘N GO -sokerinen Sweet Alchemy.

Kelojen symbolit:

Mansikat, marjat, luumut, appelsiinit, vesimelonit, timantit, kellot, kirsikat, Jokeri (hajonta) ja tietysti onnekkaat seitsemät. Tässä tapauksessa viimeinen symboli (Lucky 7) on kannattavin. Jos lyöt viisi niistä maksimipanoksella aktiivisella voittolinjalla, voitat 100 kertaa panoksesi. Suurin voitto pääpelissä on vain 100x panoksesi. Tämän on oltava paras syy vaivautua pelaamaan Tähti Jokeriia. Lue lisää Play ‘N Go -tapahtuman takana olevan jengin suhteellisen uudesta hedelmäpelistä. Mutta parasta on kokeilla hedelmäpeliä vapaassa tilassa. Tai vielä parempi, muutamalla ilmaiskierroksella. Katso jos löydät ilmaiskierroksia yhdestä monista Norjan nettikasinot joka sisältää ruotsalaisen Play’N Go -pelejä.

Tähti Jokeri -ominaisuudet

Bonus-tila

Ilmaiskierrosten bonuskierros pelataan, kun 3 Joker-sirontaa ilmestyy mihin tahansa sijaintiin keloilla pääpelissä - 10 ilmaiskierrosta käynnistetään. Jos vielä 3 sirontakenttää, myönnetään vielä 10 vapaa pudotusta, mikä tekee siitä yhteensä 20 ilmaiskierrosta. Se oli silloin, kun on kyse Tähti Jokeriin erityispiirteistä. Tuskin on yksinkertaisempaa pelimekaniikkaa. Jopa viisaan koiran pitäisi pystyä pelaamaan Tähti Jokeriia. playngo

Villit

Tässä ilmaiskierrätysominaisuudessa on enemmän kuin mitä näkee. Sekä villi että Joker-hajonta toimivat villinä. Jos olet erityisen onnekas, voit voittaa villin, joka saa kunnollisen voiton, joka on 5000x panoksesi jokaisesta ilmaiskierroksesta. Kun sinulla on 20 ilmaiskierrosta ja joukko villiä, ilmaiskierrosten ansaintamahdollisuus voi olla tähtitieteellistä!

Tähti Jokerin yhteenveto

Tähti Jokeri voi törmätä uutena, mutta vanhana ravina. Ansaintamahdollisuudet kuitenkin nousevat kuin tsunami alla ilmaiskierroksia . Sen lisäksi, että ominaisuus voidaan käynnistää uudelleen, voit viedä kotiin 20 ilmaiskierrosta. Voit laskea enintään 10 villiä viivaa huippupanokselle, joka on 5000x panos yhdellä ilmaiskierroksella.

Visuaalisella osastolla voi olla joitain puutteita. Pelin ääniraita on optimistinen ja sopii matkapuhelinten peleihin. Jopa 20 ilmaiskierrosta 10 villillä viivalla, mikä on plus. Tämä on suuri varianssi peliautomaatti mukavilla ekstroilla, mutta ei enempää korkeuksia.