Vilkas pyörii

Joten on vihdoin aika toistaa uusi varianssikappale Play'n GO: lta muutaman keskinkertaisen julkaisun jälkeen. Tämä saa sinut haistamaan pekonia turvallisesti, eikä vain sitä. Vilkas pyörii on ensimmäinen Play’n GO -automaatti, jolla on voittavan kaikki suunnat. Tärkeintä on, että Vilkas pyöriiillä on kunnollinen voittopotentiaali ja pari mielenkiintoista ominaisuutta, jotka käymme läpi alla. Vilkas pyörii on suuri varianssipaikka, jonka RTP on 96,49%, ja se on saatavilla kaikissa Play'n GO -kasinoissa. Vilkas pyörii

Vilkas pyörii on 5 kiekon, 3 kiekon hedelmäpeli, jossa on 243 tapaa voittaa, ja se voidaan laajentaa 1024 tapaan ilmaiskierrospelissä. Sitä voi pelata kaikilla laitteilla 0,20 eurosta 100 euroon, ja se katkaistaan ​​500 000 euroon. Pelaamiseen sisältyy ominaisuus nimeltä Hot Reels. Jos käynnistät ilmaiskierroksia, sinua odottaa muita hauskoja asioita. Tämä peli, jonka todennäköisesti koet itse, on peli, jolla on kesätunnelma. Täällä se on grillaus ja rock n roll.

Vilkas pyörii -symbolit ja muut yksityiskohdat

Symbolit

Täällä se maksetaan premium-symboleilla, jotka perustuvat pieneen 10 kruunun panokseen. Peliin sisältyy 9 yleistä symbolia. Viisi matalaa symbolia edustavat sienet, kurkkuviipaleet, tomaatit, sipulit ja viljat.

Neljä arvokasta symbolia ovat katkaravut, kanansiipet, makkarat ja kylkiluut. Kylkiluut ovat palkitsevimpia ja ovat 10 kertaa panostuksen arvoisia viidelle voittolinjalla. Symbolit eivät ole pinottu kiekkoihin, mikä tekee mahdottomaksi laskeutua koko ruudulle tavalliselle symbolille.

Hajaantua

Hajontasymbolia edustaa chili ja sillä on tärkeä tehtävä ilmaiskierrospelissä. Kuinka viedä iso raha kotiin!

Vilkas pyörii Hot Reel -ominaisuus

Hot Reel -ominaisuus. Kuuma kela aktivoidaan rullilla 1, 3 tai 5 jokaisella aloituskierroksella. Kaikki kuumakelalle laskeutuvat foliosalpaajat muuttuvat villeiksi ja laukaavat uudelleenkierroksen siellä, missä kuumakelaa pidetään. Uudelleen pyöritettäessä toinen kela palaa kuumaksi kelaksi. Jos aktivoit toisen villin uudella Hot Reelillä, uusi uudelleenkierros myönnetään. Uudelleenkierrokset jatkuvat, kunnes kaikki 5 kiekkoa ovat käynnissä tai yhtään muuta villiä ei ole aktivoitu.

Ilmaiskierrokset ja paljon muuta

Uudelleen pyöritettäessä joistakin rullista voi tulla kuuma kela. Jos villi laskeutuu kuumakelalle neljännellä ja viimeisellä uudelleenkierroksella, jotkut kyseisen kierroksen voitot kerrotaan kahdella.

Vilkas pyörii Ilmaiskierrokset

Valitse chili paljastamaan ilmaiskierrosten määrä. Ilmaiskierrokset-ominaisuus laukaistaan, kun 3 Chilli-hajontasymbolia on laskeutunut rullille. Kun näin tapahtuu, sinun on valittava yksi Chilli-siruista paljastamaan kuinka monta ilmaiskierrosta olet voittanut - 8, 10 tai 12.

Ilmaiskierrospeliä pelataan toisella kiekkosarjalla, joka on nyt laajennettu 4 riviin, kasvattamalla voittolinjoja 1024 tapaan. Aivan kuten pääpelissä, myös Hot Reels -ominaisuus pätee tähän, mutta sillä on suuri etu. Kaikki symbolit muuttuvat villeiksi riippumatta siitä, laskeeko ne kuumalle kelalle vai eivät. Kuumalle kelalle laskeutuvan folionesto-ohjelman symbolit alkavat uudelleenkierroksen.

Hajaantua

Hajontamerkillä on tärkeä rooli ilmaiskierrostilassa, ja niiden kerääminen kasvattaa kerrointa seuraavasti:

  • 3 chillisymbolia antaa x2-kertoimen
  • 6 chilisymbolia antaa x3-kertoimen
  • 9 chilisymbolia palkitsee x5-kertoimen

Ilmaiset kierrokset x2-kertoja aktivoituna. playngo

Vilkas pyörii Päätelmä

Tästä tuli välitön kesän suosikki. Jos rakastat kappaleita, joilla on suuri varianssi, pidät todennäköisesti myös tästä hedelmäpelistä. Peli on erittäin matala, vaikka Hot Reels -ominaisuus onkin siinä, että se pidetään hieman mielenkiintoisempana kuin muuten olisi.

Voimme vain sanoa, että etsimäsi on bonuksessa, jossa voit laskea yhteensä 5000x x5-kertoimella. Pidimme myös siitä, että se on voittoa tavoitteleva kolikkopeli, josta toivomme tulevan enemmän Play'n Go !