Raivoaa Rex

Raging Rex on hedelmäpeli, jossa on Play ‘N Go -dinosaurusteemainen kolikkopeli, 6 kiekkoa ja 4096 tapaa voittaa. Ehkä ei niin jännittävä kuin monet Play'N Go: n muut nimikkeet, tämä on silti syytä tarkistaa. Sinulla on myös Raging Spins -ominaisuus, jossa voit voittaa rajoittamattomia ilmaiskierroksia kertoimilla varustettujen wildien avulla. Pelaa Raging Rexia mölyjen dinosaurusten äänellä. Löydät itsesi tiheästä metsästä, jossa on dinosauruksia kaikilla puolilla. Katsotaanpa tätä uutta tulosta Play 'N Go -palvelusta. raivoaa rx

Raging Rex -teema ja yksityiskohdat

Raging Rex Slot on videopeli, jossa on käynnissä 6 kiekkoa ja 4096 voittolinjaa Play'n Go ohjelmisto. Liityksesi tähän seikkailuun sinun on palattava takaisin aikaan, jolloin kukaan ei ollut elossa ja dinosaurukset hallitsivat maata. Sinun tarvitsee vain lyödä mitä tahansa Play’n GO -kasinoa liittyäksesi tälle matkalle. Tai voit pitää hauskaa pyöriä keloja täällä huvin vuoksi.

Rahapelissä on pikapanostuspaneeli, jonka avulla voit lisätä ja vähentää panostuksiasi. Automaattinen toisto asettaa pyörät liikkeelle valitun määrän kertoja keskeytyksettä. Kun valitset pelisi, saat kelat liikkumaan painamalla Spin-painiketta.

Erikoissymbolit

Villi - "T-Rex" -symbolit ovat villejä ja korvaavat kaikki muut symbolit kuin Scatterit. Scatter - "Meteor" on pelin Scatter-symboli, joka laukaisee Ilmaiskierrokset-ominaisuuden.

Raging Rex -ominaisuudet - Ilmaiset kierrokset

Ilmaiskierrokset ovat runde laukaistaan, kun pelaaja laskeutuu 3, 4, 5 tai 6 Meteor-sirontaan rullille ja 8, 15, 20 tai 30 ilmaiskierrosta myönnetään kierrosten lukumäärän perusteella. Kahden tai useamman sironnan laskeutuminen bonuspelin aikana tarjoaa pelaajille lisäkierroksia teoriassa rajoittamattomaan spinpotentiaaliin.

Kun pelaaja aktivoi ilmaiskierrokset, he saavat 2 bonuskierrosvaihtoehtoa, Wild Hunt -ominaisuuden tai Primal Rage -ominaisuuden. Wild Hunt on paikka, jossa pinotut villit poistetaan, ja x2- tai x3-kertoimet lisätään T-Rex-villisymboleihin, jotka voivat yhdistää jopa x243. Primal Rage: Pinotut villit ilmestyvät rullille 2-6 jokaisella kierroksella ja menevät uudelle rullalle jokaisen pyöräytyksen kanssa. Raging Rex-hedelmäpelillä on 96,34% RTP ja se on erittäin volatiliteettipeli, jonka voittopotentiaali on 5000x.

Raging Rex -bonuksen ominaisuudet

Rampage Respins

T-Rex wild voidaan näyttää rullina rullina, ja jos se täyttyy kokonaan, tämä ominaisuus käynnistyy; Saat nyt ilmaiskierroksia, kun pinottu villi siirtää kiekon vasemmalle. Kun T-Rex saavuttaa rullan, pyöritykset pysähtyvät.

Raivoavat ilmaiskierrokset

Tämän laukaisee laskeutumalla vähintään kolme meteoriitin hajontasymbolia minne tahansa haluat saada seuraavat:

  • Kolme meteoriittiä - 8 ilmaiskierrosta.
  • Neljä meteoriittia - 15 ilmaiskierrosta.
  • Viisi meteoriittiä - 20 ilmaiskierrosta.
  • Kuusi meteoriittiä - 30 ilmaiskierrosta.

Voit nyt valita kahden ilmaisen linkousvaihtoehdon välillä. playngo

Villi metsästys

Keloihin lisätään ylimääräiset villit, joissa on 2x ja 3x kertoimet. Useampi kuin yksi yhdistelmässä kerrotaan yhdessä. Primal Rage - Täysi, villi T-Rex-pino näkyy jokaisella kierroksella eri keloilla. Jos annat sinulle vielä kaksi, kolme, neljä tai viisi + hajotusta, saat lisää 5, 8, 15 tai 20 ilmaiskierrosta loputtomiin.

Raging Rex -yhteenveto

Raging Rex on visuaalisesti upea ja toinen loistava hedelmäpeli Play ‘N Go -pelistä - jos olet pelannut Play’ N Go -kolikkopelejä aiemmin, voit odottaa suurta volatiliteettia. Näin on Raging Rexissä, joka antaa sinulle 5000-kertaiset voitot jokaisesta pyöräytyksestä / uudelleenkierroksesta / ilmaiskierroksesta! Rehellisesti, olemme hieman pettyneitä. Jos pidät dinosaurusteemasta, suositellaan Pragmatic Playn Jurassic Giantsia. Raging Rex ei todellakaan ole ylivoimainen, mutta niille, jotka pitävät suuresta volatiliteetista, se on mahdollinen hitti.