Jokerizer

Kentälle on saapunut uusi pelikehittäjä, nimittäin Yggdrasil. Tämä yritys on nyt keksinyt ensimmäisen suuren pelinsä, jota he ovat kutsuneet Jokerizeriksi. Tämä peli julkaistiin vuoden 2012 alussa, ja se merkitsi yrityksen perustamista vakavaksi haastajaksi pelimarkkinoilla. Tämä on muunnelma tavallisesta jokerista peliautomaatit . Hauska peli, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Jokerizer

Jokerizer-hedelmäpeli

Peli on 3-rivinen, 5 kiekon peli, jossa on 10 panostuslinjaa, joihin voit lyödä vetoa. Symbolit otetaan kuninkaan, kuningattaren, tunkin ja ässän kannelta. Lisäksi löytyy monia perinteisiä symboleja, kuten timantit, hedelmät ja tähdet. Tämän lisäksi löydät monia upeita värejä, jotka tekevät siitä hauskan.

Jokerizerilla on hieman monimutkainen maksujärjestelmä, joten kannattaa lukea voittotaulukko huolellisesti ennen kuin aloitat pelaamisen. Etuna on, että se maksaa käteispalkintoja useammin kuin monet muut markkinoilla olevat vertailukelpoiset peliautomaatit.

Jokerizerin lisäominaisuudet

Pelin tuottajille ja ehkä etenkin uudelle pelintuottajalle on tärkeää erottua hieman. Tämä peli erottuu sekä suuresta maksuprosentista että siitä, että sillä on uusi muunnos ilmaiskierroksia . Yleensä ilmaiskierrokset toimivat niin, että voitat tietyn määrän ilmaiskierroksia, mutta Jokerizerissa voitat kolikoita erityistä ylimääräistä tiliä varten. Et saa nostaa rahaa sieltä, mutta voit käyttää sitä pelaamiseen.
Jos saat 3 joker-symbolia, Mystery Mode käynnistyy, jossa voit voittaa 1000-6000 kolikkoa. Lisäksi 3 joker-symbolia käynnistää Jokerizer-tilan, joka on sitten erillinen tili, jonka saat pelistä. Rahasi, jolla pelaat, tulee tältä tililtä, ​​ja näin saat enemmän ilmaiskierroksia. Uusi kierre ilmaiskierroksille.

Jokerizer uusi ja jännittävä

On aina hyvä, kun kentälle tulee uusia pelinkehittäjiä. He ajattelevat hieman uutta ja voivat luoda hieman ylimääräistä jännitystä. Tässä mielessä tämä uusi peli Yggradsililtä on hieman kesytetty. Symbolit ovat perinteisiä ja saavat Jokerizerin näyttämään hieman sekoitukseltaan Jackpot 6000 ja Mega Joker . Tässä ei ole mitään vikaa, mutta se muuttuu hieman tasaiseksi. Voisi odottaa jotain hieman jännittävämpää.
On vähän erikoista, että saat kolikoita erilliselle tilille, jota käytetään vain tässä pelissä ja joka antaa siten ilmaiskierroksia. Tämä peli ei erotu joukosta, joten aika näyttää saako se monia faneja.

Jokerizer Rank

Jos katsot kokonaisvaikutelmaa, tämä on ehdottomasti hyvä peli. Grafiikka on hyvä ja siellä on joitain lisäominaisuuksia, jotka tekevät hauskaksi pelata tätä peliä. Erityisen hauskaa on, että tämä peli antaa useammin maksuja kuin vastaavat pelit. Tämä helpottaa palkintojen voittamista. Prjaressiivista jättipottia ei ole, mutta pääpalkinto ei ole mitään aivastavaa. Yggdragsil on varmasti pelaaja, jonka tulee kasvaa jatkuvasti eteenpäin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseen. Opi kuinka kommenttisi tietoja käsitellään .