Kultainen grimoire

Ilmassa on eräänlainen taika, kun avaat Kultainen grimoiren. Lue arvostelu tästä NetEnt-pelistä nähdäksesi, kuinka salaperäiset kirjat muuttuvat voittoyhdistelmiksi, jopa 200x panoksesi. Alunperin ranskalainen sana. Grimoire on maaginen oppikirja, joka sisältää ohjeita henkien kutsumisesta, amulettien rakentamisesta ja muista mysteereistä. Tarpeeksi rakentaa erittäin maaginen hedelmäpeli. Kultainen grimoire

Kultainen grimoire on viiden kiekon, neljän rivin, 20 voittolinjan videokolikkopeli, jossa on hurjoja korvauksia, salaperäinen symbolimuunnos ja ilmainen bonuskierros. Tämän matalan varianssin pelin RTP on asetettu 96,44 prosenttiin. Voit pyörittää tämän kolikkopelin rullia millä tahansa matkapuhelimella, tabletilla tai työpöydällä 0,20 - 400 kolikkoa. Voit kiertää keloja 10-500 kertaa peräkkäin keskeytyksettä käyttämällä Automaattinen toisto -toimintoa. Lue ja lue lisää Golden Grimorie -palvelusta alla.

Kultainen grimoire Tiedot

Astu yöksi salaperäiseen huoneeseen, jossa täysikuu loistaa pilvettömällä yötaivaalla. Tausta on maalaismainen armoires ja kukkaruukut. Vanhat hieroglyfit seinillä luovat kammottavan jännityksen ja mysteerin tunteen. Ääniraita parantaa kokemusta vain klassisilla sävyillä, jotka muuttuvat dramaattisiksi crescendoiksi teaser-pyöriin. Se alkaa kokonaan, kun kultainen grimoire laskeutuu pyörille!

Tämän matalan varianssin radan RTP on asetettu 96,44 prosenttiin. Voit kiertää tämän kolikon keloja millä tahansa matkapuhelimella, tabletilla tai työpöydällä 0,20 - 400 kolikkoa. Napsauta viittä voittolinjalla saadaksesi 0,75x - 5x panoksen. Maksimimaksupotentiaali on epätavallinen 200-kertainen veto koko ruudun yläosassa olevalle symbolille tai yhdistelmänä villien symbolien kanssa.

Kultaiset grimorien symbolit

Pieniarvoiset symbolit syttyvät värillä, joka vastaa arvokkaiden symbolien väriä. Ne ovat nousevassa järjestyksessä. Timantit, joissa on violetti sävy, lapiot sinisellä sävyllä, vihreän sävyt ja sydämet punaisella. Yläosassa on neljä värillistä helmiä, joista jokaisella on salaperäinen kriitikko. Purppura helmi, jota pidetään skarabessa, sininen helmi, jota käärme pitää. Vielä parempi, jos saat vihreän helmen, jota pitää pelottava olento, tai punaisen helmen, jota hämähäkki pitää.

Villi symboli on kultainen kallo, joka ilmestyy vasta, kun se satunnaisesti paljastetaan. Tämä korvaa kaikki symbolit sirpaleita lukuun ottamatta.

Golden Grimorie Ilmaiskierrokset

Maagiset muutokset näkyvät paljon useammin ilmaiskierroskierroksilla. Mikä antaa enemmän mahdollisuuksia voittaa isoja voittajia. Scatterit laskeutuvat mihin tahansa kiekkoihin yksi, kolme ja viisi yhdellä kierroksella, ja laukaisee 8 ilmaiskierrosta. Salaperäiset kirjat voidaan nyt näyttää pyörillä kahdesta viiteen eikä vain kolmesta viiteen. Kaikki grimoirit laskeutuvat yhteen ilmaiskierroksia muuttuu tahmeaksi villiksi, joka on lukittu paikalleen, kunnes kierros on ohi.

Kaikki tahmeat ja kaikki salaperäiset symbolit, jotka laskeutuvat ilmaiskierrokselle, tunnistavat jälleen yhteisen voittosymbolin. Sama tekniikka kuin peruspelissä. netent

Kultainen Grimoire-päätelmä

Kokeile muita salaperäisiä pyöriä taikakirjoilla. Taika on teema, josta pidämme aina kappaleessa. Valinta peliautomaatit taika-kirjojen muunnelmilla on valtava. Jotkut suosikeista ovat Book of Ra Deluxe Novomaticilta ja Book of Dead Play'n GO: lta.

Arvostelu Kultainen grimoiresta NetEnt on paljastanut hyvin suunnitellun pelin, jossa on upea grafiikka ja aito teema. Standardi on yhtä korkea kuin monet NetEntin muut lippulaivat. Tässä tapauksessa ei peliautomaattia ole jätetty matemaatikoille, vaan suunnittelutiimille. On kuitenkin ymmärrettävää, että NetEnt yrittää kattaa kaiken tyyppiset pelaajat ja kehittää sekoituksen pienen, keskisuuren ja suuren varianssin pelejä.