Palo Jokeri

Joker-kolikkopelit ovat suosituimpia ja pelatuimpia kolikkopelejä, joita me kaivinkoneena tarjoamme Norjassa. Asettaa korkeimman! Jotkut suosikeista ovat esimerkiksi peliautomaatit kuten Jackpot 6000 , Mega Joker ja Super Nudge 6000. Kaikki ovat kopioita koneista, jotka olivat aiemmin fyysisessä kunnossa huoltoasemilla ja kioskeissa eri puolilla maata. palo jokeri

Palo Jokeri ei perustu mihinkään fyysiseen kopioon, mutta sisältää kaikki elementit, jotka jokerikoneella pitäisi olla. Täältä löydät mehukkaita hedelmiä, seitsemän, jokereita ja mahdollisuuden voittaa upeita palkintoja. Play’n GO: n tarjoaman pelin avulla voit pelata ilmaiseksi niin kauan kuin haluat. Jos haluat kokeilla onneasi tässä tulisessa tuttavassa oikealla rahalla. Ota vain matka yhteen suositelluista kasinoistamme.

Play’n GO on pelinvalmistaja, joka on viime aikoina todella etsinyt vakiintuneempia kehittäjiä, kuten Microgaming ja Net Entertainment . Erityisesti he ovat yrittäneet saada markkinaosuutta Skandinaviassa. Tuli Jokerin avulla, joka on kiistatta flirttailu norjalaisten kanssa ja heidän rakkautensa hedelmäkoneisiin.

Neljä Jokerin erikoikuteninaisuutta

Neljä Jokeria pelataan kolmella kiekolla, joissa on 3 voittolinjaa, ja siinä on viisi kiinteää panoslinjaa. Koska peli on klassinen hedelmäpeli, jonka näet heti. Sinun täytyy enemmän tai vähemmän vain pyöriä iveiä ja toivoa kolmea peräkkäin. Pelin symbolit koostuvat klassisista kirsikoista ja muista hedelmistä sekä tähdistä, seitsemästä ja muusta. Ehkä mielenkiintoisin kaikista on jokeri, joka toimii kuin villi ja helpottaa voittamista. Varsinkin kun otetaan huomioon, että Palo Jokeriilla on vain kolme pyörää! palo jokeri

Mutta Palo Jokeriilla on varastossa useita ominaisuuksia, jotka kaikki voivat olla erittäin tuottoisia. Yksi näistä ominaisuuksista on uudelleenkierrokset, jotka antavat sinulle ylimääräisen mahdollisuuden voittaa kierroksia, joissa olet ollut lähellä voittoa ilman, että pääset kokonaan. Tätä varten kaksi kolmesta rullasta on peitettävä identtisillä symboleilla. Jos onnistut tässä saavutuksessa, jäljellä oleva pyörä pyörii uudelleen ja sinulla on sitten mahdollisuus kerätä voittoja, vaikka et voittanut ensimmäisellä yrityksellä.
Eikä vain se. Jos pyörä pyörii uudelleen ja näyttää kolme identtistä symbolia, sinulla on mahdollisuus saada tulos moninkertaistumaan, kun onnenpyörä ilmestyy. Onnenpyörä antaa sinulle taatun voiton, ja useimmat ihmiset voivat saada voittonsa kymmenkertaisesti.

Palo Jokeri ja mobiilisovellus

Voit tietysti nauttia FireJokerista myös iPhonella, Androidilla tai tabletilla milloin tahansa ja missä tahansa, kunhan sinulla on Internet-yhteys. On aina mukavaa saada jotain viettämään aikaa, kun olet kyllästynyt, olipa kyseessä surullinen lounastauko tai odotat vain jotain.

Neljän Jokerin päätelmä

Palo Jokeri ei ole vain peliautomaatti, joka vetoaa Joker-korttipelien faneihin, mutta myös pelaajia, jotka pitävät perinteisistä peliautomaateista, joilla on uusi, raikas ja nykyaikaisempi tunnelma kuin joillakin siellä olevilla vanhoilla trottereilla. Nauti uudesta kierroksesta ja onnenpyörästä, jotka molemmat ovat ominaisuuksia, jotka lisäävät jokaisen kierroksen jännitystä. Kuten salama sinisestä, pääpalkinto voi olla tosiasia. Pelaa Palo Jokeriia ilmaiseksi niin kauan kuin haluat pelirahalla ja katso, tuleeko sinusta yhtä paljon rakkautta Palo Jokeriiin kuin tuhannet muut peliä rakastavat norjalaiset.