Hullut kelat

On outoa, että vanhat, klassiset peliautomaatit ovat edelleen niin vahvoja markkinoilla, jotka ovat vähitellen tulvineet yhä graafisesti haastavammilla peleillä. Kun peliautomaatit katosivat kaupoista ja kauppakeskuksista ja saivat renessanssinsa vuonna online-kasino , sekä graafinen että pelin tekninen kehitys on kiihtynyt. Silti vanhat ja monien rakastamat pelit vastustavat uusia ja nykyaikaisempia pelejä. hullut rullat

Mitkä ovat klassisen hedelmäpelin ominaisuudet?

Ensimmäiset peliautomaatit olivat pieniä, fyysisiä koneita, jotka seisoivat maakaupassa, jossa asiakkaat voivat tulla sisään ja lyödä vetoa kolikoista. Toimivan mekanismin luomisessa oli joitain haasteita, mutta lopulta he saivat sen aikaan. Sitten siitä tuli ongelma, että monet maat alkoivat säännellä ja / tai kieltää uhkapelejä. Joten sitten peliteollisuus meni maan alle piilotettujen pokeritiimien ja muiden pelimuotojen kanssa. Peliautomaattien osalta ratkaisu oli, että palkinnot olivat karkkia eikä rahaa. Tällä tavoin hedelmäpeli voisi välttää määräyksiä.

Peliautomaattien symbolit olivat silloin erilaisia ​​hedelmiä, jotka viittasivat erilaisiin makeisiin, joita voittaa. Joissakin peliautomaateissa oli kaksi asetusta, jotta voit voittaa karkkia, jos epäillään, että lähellä on tarkastaja, muuten voitit rahaa.

Mikä on parasta, vanha tai uusi?

Ei ole oikein kutsua hedelmäpelejä kuten Hullut kelat liian vanhaksi, koska mekaniikka ja ohjaustoiminnot ovat moderneja. Ne ovat vain suunniteltuja, joita ei ole nykyaikaistettu. Vaikka kaikki muu on yhtä moderni kuin uusimmat peliautomaatit. Usein, mutta ei aina, klassisen peliautomaattien jackpot on suurempi kuin uudemmilla peliautomaateilla tavallista.

Sen lisäksi maku ja ilo päättävät, millaista hedelmäpelityyppiä pidät. Joillekin he ovat klassisia nostalgisia ja mukavia. Toisille he haluavat uusimman ja edistyneimmän grafiikan ja kaikki ylimääräiset pelit. Jos olet täysin aloittelija, sinun kannattaa aloittaa klassisella hedelmäpelillä, sillä tämä on usein helpompi oppia.

Hullut kelat - klassikko, joka kannattaa kokeilla

Tämä on klassikko, joka on sekä hauska että jännittävä ja hyvillä palkinnoilla. Grafiikka on moderni, vaikka symbolit ovat klassisia. Se, että tässä pelissä on kaksi ikkunaa kahdella pyöräsarjalla, tekee siitä vieläkin jännittävämmän ja on suuremmat mahdollisuudet voittaa. On helppo selvittää, mitkä voittoyhdistelmät ovat, koska ne on kirjoitettu sivulle, joten sinun ei tarvitse tarkistaa omia pöytiäsi. Täällä sinun täytyy vain pyöriä ja ristittää sormesi, että sinulla on onnea puolellasi. Ei väliä mitä peliautomaatit pidät, sitten Hullut kelat on spin!

Spill Crazy Kelat häntä!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseen. Opi kuinka kommenttisi tietoja käsitellään .