Asgardian kivet

Astu Heimskringraan ja tarkista juuremme. NetEnt osaa tehdä pelin, jonka teema vangitsee norjalaiset pelaajat. Asgardian kivet on NetEntin 5 kiekon, 20 voittolinjan paikka, jota voi pelata millä tahansa laitteella. Kuten nimestä voi päätellä, peli perustuu norjalaiseen mytologiaan. Tausta on kaunis ja rakastamme lumivyöryominaisuutta. Englanniksi sitä kutsutaan kaskaditoiminnoksi. Tämä tarkoittaa, että voit voittaa useita kertoja jokaisesta pelistä.

Asgardian kivetissa tärkein nähtävyys on Bonus Wheel -ominaisuus. Tässä voit voittaa käteispalkintoja jopa 25 ilmaiskierrosta käytettäväksi Ilmaiskierrokset-ominaisuudessa. Täällä voit myös hyödyntää Colossal Wild -symboleja, jotka on jaettu yksittäisiin symboleihin. Täällä ne korvataan ja voivat jäädä kiekoille, jos ne eivät ole osa voittoa. Kaiken kaikkiaan loistava peli, joka antaa sinulle voittoja jopa 2000 kertaa enemmän kuin panoksesi jokaisesta pyöräytyksestä / ilmaiskierroksesta. asgardialaiset kivet

Mitä löydät Asgardian kivetista

Kun rullilla on 2 × 2 ja 3 × 3 valtava symboli, on satunnainen Colossal Crush -ominaisuus, jossa Colossal Symbols murskaa symbolirivejä. Jokainen rivi kasvattaa kerrointa yhdellä jopa nelinkertaiseksi!

Asgardian kivet ovat yksi Net Entertainment -paikka 5 kiekolla ja 20 voittolinjalla. Pelattavissa kaikilla laitteilla välillä 0,20 - 200 NOK. per pyöri. Kaikilla laitteilla saatavana saat tuntea pelin valtavan voiman. Koe vanhan ajan taika! Symbolit ovat valtavia kiviä, jotka vartioivat Asgardin portteja. Pohjoismaisella teemalla on monia bonusominaisuuksia. Sisältää lumivyöryjä, Colossal-murskauksia, bonuspyörän ja ilmaiskierroksia.

Tämä norjalainen mytologiareitti, joka perustuu jumalan asumiseen Asgardiin, vie sinut Kreikan Olympus-vuorelle. Hämmentynyt. Niin olemme mekin!
Kun törmäät valtaviin kallioihin, jotka vartioivat Asgardin portteja (Olympuksella), on eeppinen ääniraita. Runes ja normaalit korttisymbolit auttavat sinua voittamaan suuria palkintoja.

Asgardian kivet -ominaisuudet

Tunne Odinin viha tai anna hänen antaa sinulle suolensa. On viileä villi, joka korvaa kaikki symbolit paitsi Bonus Wheel -symbolin. Asgardian kivet käyttää lumivyöryominaisuutta, joka löytyy muilta NetEnt-kappaleilta. Oletko pelannut Gonzo's Quest haluat kaivaa Asgardian kiviä. Symbolit alkavat periaatteessa rullilla ja kun muodostat voittavan yhdistelmän, aloitat lumivyöryn. Voittavat symbolit räjähtävät ja katoavat toisen putoavien symbolien lumivyöryllä - jolloin voit voittaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​jokaisesta kierroksesta.

Pelin mukana tulee myös valtavia symboleja - pohjimmiltaan kaikista Wild-symboleista on valtavia versioita. Ne voivat olla lohkoja, joissa on 2 × 2 tai 3 × 3 symboleja, joiden avulla voit laajentaa voittoyhdistelmiä helpommin. Tämä johtaa satunnaisesti käynnistettyyn Colossal Crush -ominaisuuteen, joka voidaan aktivoida peruspelissä ja Ilmaiskierrokset-ominaisuudessa.

Asgardian kivet ilmaiskierrokset

Voit myös paljastaa 5 ilmaiskierrosta tässä helmessä NetEntiltä. Kolmen ilmaiskierrosominaisuuden avulla voit palkita enintään 15 ilmaiskierroksella. Voit myös aktivoida bonuspyörän jopa 3 kertaa yhteensä 25 ilmaiskierroksella. Me pidämme siitä! netent

Kun nämä ilmaiskierroksia alkaa siitä myös Colossal Wild -symboli. Se on osa voittoa, se on jaettu 1 × 1 wilt-symboleihin. Jos se antaa sinulle voiton, se räjähtää ja katoaa ja korvataan uusilla symboleilla. Jos villit eivät ole osa voittoa, ne pysyvät rullilla, kunnes et voi enää voittaa.

Asgardian kivet Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Asgardian kivet on yksi NetEnts parhaat peliautomaatit ! Nauti upeista bonusominaisuuksista sekä peruspelissä että Ilmaiskierrokset-ominaisuudessa. Voit voittaa jopa 2000 kertaa panoksesi sekä peruspeli- että ilmaiskierros-tilassa. Mikä tekee siitä erittäin kannattavan raidan, jos jumalat hymyilevät sinulle. Jos pidät pohjoismaisesta mytologiasta, kannattaa kokeilla myös Vikings Go Berzerk from Yggdrasil Gaming . Onnea kierroksillasi Asgardian kivetissa!