Aloha Cluster maksaa

Aloha Cluster maksaa on NetEntin 6-kiekon, 5-rivinen videokolikkopeli, joka on juuri julkaistu. Täältä ei löydy vahvistettuja voittolinjoja, ja voitot voivat näkyä missä tahansa milloin tahansa. Tässä on hedelmäpeli, joka on täynnä erikoisominaisuuksia, lisäominaisuuksia ja NetEntin suurta hittiä - Sticky Wilds ja Sticky Wild pyörii uudelleen.
Sijaitsee trooppisessa paratiisissa mukana olevan hula-hula-musiikin kanssa, unelmoit taatusti palmu- ja kookosmaitoa kehrättäessäsi iveitä. aloha-klusteri maksaa

Aloha Cluster maksaa Johdanto

Sinut pudotetaan trooppiseen paratiisiin, jossa on aktiivinen tulivuori, joka nousee, kun voitat suuria. Oikealla puolella sinua seuraa hymyilevä tikipatsas, joka kannustaa sinua, kun voitat jotain. Aloha tarkoittaa havaijilaisella harkitsevuutta, rauhaa, myötätuntoa ja rauhaa. Taustalla on aaltoja ja symbolit ovat klassisia trooppisia asioita, kuten ananas, kookospähkinät, vaaleanpunaiset orkideat, kuoret ja tiki-naamiot. Ilmaiskierroksen symboli on postimerkkejä. Kolikkopelien, kuten Tiki Wonders, Secret Code ja Fortune Teller, fanit, myös NetEntin julkaisemat, rakastavat Aloha Cluster maksaaia!

18+ | Ehdot ovat voimassa
norskeautomater 100 ilmaiskierrosta ilman talletusta Starburstissa
100% bonus Jopa 2000 Norjan kruunua
Norjalaiset norjalaisille
Käy täällä
casinocruise 55 ilmaiskierrosta ilman talletusta Starburstissa
100% bonus Jopa 200 euroa + 155 ilmaiskierrosta
Norjan tuki
Käy täällä

Aloha Cluster maksaa pelin ominaisuudet

Minä Aloha! Cluster Pays tarkoittaa yksinkertaisesti samanlaisten symbolien saamista vierekkäin ja vähintään kolmen rullan yli voittaakseen palkintoja. Korvaussymbolit muunnetaan yhdistettyihin symboleihin ryhmässä missä tahansa ruudulla. Niitä ei korvata, jos sinulla on jo ilmaiskierrosmerkit.

Sticky Wilds & Sticky Win -kierrokset

Sticky Wins on peliominaisuus, joka esiteltiin ensimmäisen kerran NetEntin kolikkopelissä Jack the Hammer. Löydät tämän suositun ominaisuuden myös Alohasta. Tämä erityisominaisuus varmistaa, että voit rakentaa voittoyhdistelmän ilmaiskierrosten avulla, ja jos saat uusia symboleja, jotka sopivat yhdistelmään, ne lukitaan yhdessä muiden symbolien 8 kanssa ennen kuin kiekot pyöritetään uudelleen. Niin kauan kuin yhdistelmä muodostuu, saat uusia kierroksia.

Ilmaiskierrokset laukaistaan, kun 3 tai useampi ilmaiskierrosmerkki ilmestyy missä tahansa 6 kiekolla.
Ilmaispyöräytyksiä jaetaan pääpelissä seuraavasti:
6 tai useampi ilmaiskierrosmerkki antaa sinulle 12 ilmaiskierrosta
5 saat 11 ilmaiskierrosta
4 saat 10 ilmaiskierrosta
3 saat 9 ilmaiskierrosta

Kuten mainitsit, voit voittaa lisää ilmaiskierroksia ilmaiskierrostilassa. Nämä osoitetaan seuraavasti;
6 ilmaiskierros symbolia antaa sinulle 4 ilmaiskierrosta
5 saat 3 ilmaiskierrosta
4 saat 2 ilmaiskierrosta
3 saat ilmaisen pyöräytyksen

Mobiilisovellus

Kuten kaikkia uusia NetEnt-peliautomaatteja, myös Aloha Clusteria voi pelata mobiililaitteellasi. Liity vaikuttavaan NetEnt Touchin hedelmäpelimallistoon, jossa on virtaviivainen grafiikka, täynnä erikoisominaisuuksia ja kaikkia työpöydältäsi tiedämiäsi bonusominaisuuksia, nyt myös tableteille ja matkapuhelimille.

Johtopäätös

Erittäin rentouttava ja hauska hedelmäpeli, jolla voi pelata hyvin harkituilla bonusominaisuuksilla pitämään sinut kiinnostuneena. Graafisesti hyvin suunniteltu aalloilla ja sarjakuvahahmoilla, mukava äänihuopa. Tämä peli vetoaa perinteisiin hedelmäpeliharrastajiin ja saa sinut unelmoimaan lomailusta trooppisella saarella!

Julkaistu

22. maaliskuuta 2016

RTP

96,42%

Valuuttayksiköt

0,01 - 2,00. Kolikon vähimmäisarvo, jolla voit pelata, on 0,10 ja maksimipanos on peräti 200 euroa per pyöri. Jackpot-peli on punaiset tiki-symbolit, ja 30 näistä voi peittää koko näytön villin 100 000 kolikon jackpot-palkinnolle.