Eurojackpot

Johdanto

Siden lanseringen i 2012 har Eurojackpot blitt et veldig populært lotteri over hele Europa.
Nykyään kaikki nämä maat ovat osa EuroJackpotia: Kroatia, Tanska, Viro, Suomi, Saksa, Islanti, Italia, Latvia, Liettua, Alankomaat, Norja, Slovenia, Espanja ja Ruotsi. Eurojackpot-voittajien arvonta järjestetään joka perjantai klo 21:00 Helsingissä.

Jättipotti alkaa yleensä 10 miljoonasta (eurosta). Jos kukaan ei voita, jättipotti siirretään seuraavalle viikolle, ja se voi kasvaa nopeasti hämmästyttäviksi summiksi, kuten 90 miljoonaksi euroksi. Voiton todennäköisyys on hyvin pieni, mitä he sanovat "täytyy olla siinä voittaaksesi sen", ja voit olla onnekas, joka vie kotiin useita miljoonia.
[taulukkoa 11 ei löydy /]

EuroJackpot-voitot

EuroJackpot-palkinnot ovat Euroopan suurimpia, ja vain EuroMillions voittaa palkintorahojen kokonaismäärä. EuroJackpotin minimipotku on 10 miljoonaa euroa, ja se kasvaa joka viikko ilman voittajaa. Joka kerta, kun jättipottia ei nosteta, se jatkuu niin, että kuponkimyynti kasvaa ja pääpalkinto kasvaa jokaisen arvonnan yhteydessä. Suurin jättipotti on 90 miljoonaa euroa: Jos tämä katto saavutetaan, palkintorahat menevät ensi viikolle, kunnes voittaja arvotaan. EuroJackpot luotiin tällä tavalla luomaan nopeammin ja useammin jättipotti voittajia pelattava peli kuin EuroMillions, jossa voi usein kestää useita viikkoja löytää pelaaja, jolla on voittokuponki.

Pienimmät voitot maksetaan, jos saat 3 oikeaa numeroa. Esimerkiksi, se voi olla 2 valitsemastasi päänumerosta ja yksi 2 ylimääräisestä numerosta tai yksi valitsemastasi päänumerosta ja 2 ylimääräisestä numerosta. Eli on olemassa useita mahdollisuuksia voittaa pienempiä käteispalkintoja EuroJackpotilla.
Jos ostat EuroJackpot-kuponkeja verkosta, kaikki voitot maksetaan yhtenä verovapaana talletuksena tilillesi. Eurojackpot

Euro Jackpot - Kuinka pelaan?

Voit valita viisi päälukua 1-50 ja kaksi tähteä 1-10. Tavoitteena on arvata mahdollisimman monta oikeaa numeroa. Jos saat 7 suoraa numeroa, voitat jackpotin. Lisäksi on 11 pienempää maksutasoa.
Valitset numerosi ja kuinka monta riviä haluat pelata, kuten useimmissa online-arpajaisissa. Voit valita kuinka monelle riville haluat lyödä vetoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on seurata arvonta ja ristittää sormesi. Vinkki niille teistä, jotka eivät ole taikauskoisia tai pelaat aina erillisellä "onnekas numero" -sarjalla, on valita kaikki yli 31 EuroJackpot-numerosi sen sijaan, että pitäisit kiinni tietyistä päivämääristä jne. Jos valitset suurempia numeroita, on vähemmän todennäköistä että sinun on jaettava palkinto, jos voitat.

Euro Jackpot -säännöt

Palkinto EuroJackpotiin osallistumiseksi on 2 € per pelaamasi linja. Mahdollisuudet paeta Jackpotin kanssa on noin 1:59. Kun saat kuponkisi, sinun on valittava 5 numeroa 50 numeron luettelosta. Valitse lisäksi 2 ylimääräistä numeroa kahdeksannumeroisesta luettelosta. Saat kaikki valitsemasi numerot arvonnassa jättipotti of!

EuroJackpotissa ei ole käytännössä mitään sääntöjä, joita pitäisi noudattaa, mikä on selvästi yksi syy siihen, miksi se on niin suosittu. Ainoastaan ​​niiden maiden asukkaat, jotka luetellaan johdannossa, voivat laillisesti osallistua EuroJackpotiin. Säännöt uhkapeli verkossa tai online-kasino sanoo, että sinun on oltava joko 16 tai 18 vuotta vanha osallistumaan sen maan lakien mukaan, jossa asut.