Yggdrasil Gaming ja AvatarUX julkaisevat Popwin: BountyPo

Yggdrasil Gaming, yksi maailman parhaista verkkopelien kustantajista, on solminut kumppanuuden AvatarUX: n kanssa. Yhdessä he ovat nyt käynnistäneet suosituimman Popwins-sarjansa uusimman pelin, BountyPopin. Jännittävä kaikin puolin voittava peli on täynnä hauskoja ominaisuuksia. Sisältää laajennuskelat, satunnaiset kertoimet, ilmaiskierrokset ja vähintään kolme bonuskelaa.

Peli tuotetaan toimittajan YG Mastersin kautta. Peli tarjoaa pelaajille hämmästyttävän 59 049 tapaa voittaa tässä kiehtovassa kolikkopelissä. Odotan AvatarUXin uraauurtavaa Popwins-mekaniikkaa. Jokainen voittosymboli nostaa pyörän korkeutta kahdella uudella symbolilla, ja ne jatkavat hyppäämistä niin kauan kuin voittosarja jatkuu. Yggdrasil Gaming ja AvatarUX julkaisevat Popwin: BountyPo

Erityisominaisuudet, joita et ole koskaan ennen nähnyt!

Kerää vähintään kolme Scatter-symbolia käynnistääksesi ilmaiskierrokset ja mahdollisuuden laajentaa kiekot yhdeksän symbolin yläosaan. Käynnistä Mystery Wheel Multipliers kasvattamalla peruspelin jokaisen kiekon kuuteen symboliin ja päättämällä ilmaiskierrokset. Täällä kaikki pyörät jatketaan tietylle korkeudelle. Voit avata Mystery Wheels -pronssia, hopeaa ja kultaa entistäkin paremmilla voittomahdollisuuksilla. Kun olet "pop", et voi pysähtyä tässä jännittävässä lisäyksessä Popwins-sarjaan.

Stuart ja hänen kanssaan. ovat ylpeitä kuin kukot

Stuart McCarthy, kumppaniohjelmajohtaja, Yggdrasil , sanoi: "Innovatiivisesta Popwins-mekaanikosta on tullut valtava suosikki peliautomaattien joukossa, joten olemme innoissamme lisätä otsikon jatkuvasti laajenevaan YG Masters -valikoimaamme.

”BountyPop on jännittävä Uusi peli upeilla grafiikoilla, mukaansatempaavilla peleillä ja uskomattomilla tavoilla voittaa. Se vahvistaa edelleen YG Masters -ohjelmaa ja on enemmän todiste siitä, kuinka hyvin kumppanuutemme AvatarUX: n kanssa toimii.

”Yhteistyö uraauurtavan teknologiamme GATI: n kanssa on antanut Avatar UX: lle vertaansa vailla olevan markkinoiden nopeuden, jonka ansiosta he voivat vapauttaa BountyPopin erittäin menestyvän lokakuun CherryPop-julkaisun kannoilla.

Sinusta riippuu, pidätkö uusista tulokkaista vai pidätkö klassikoista. Mitä haluat, voit lukea arvosteluja täältä ja löytää sen Norjan online-kasino mikä on täydellinen sinulle. Onnea!