Tämän viikonlopun suosikkirata villillä jännityksellä

John Hunter ja Scarab Queenin sormi

John Hunter on Indiana Jonesin tai Lara Croftin peliversio. Ja hänen seikkailunsa ovat yhtä upeita. Tässä erityisessä otsikossa Hunter näyttää löytävän Scarab-kuningattaren haudan, ja jopa tunnetuin naispuolinen egyptiläinen farao Kleopatra piileskelee taustalla. Tämä on keskitason volatiliteettipeli, jossa on kolme riviä, viisi kiekkoa, 25 voittolinjaa ja RTP 96,5%. Kaikki symbolit ovat muinaisen Egyptin innoittamia. Pelattaviin asioihin kuuluu itse Kleopatra, joka on villi symboli. Tai Money Collect -ominaisuus, joka ilmestyy, kun Scarab Money -symboli ilmestyy rullille yhdestä neljään. Tämän viikonlopun suosikkirata villillä jännityksellä

Goonies

Tämä perustuu Richard Donnerin ohjaamaan vuoden 1985 elokuvaan Blueprint Gaming videokolikkopeli on loistava tapa kokea kaikki seikkailut uudelleen. Erityisesti symboleiden ansiosta, jotka sisältävät aarrearkkuja, painoja, merirosvolaivoja ja ruumiita. Bonukset ovat myös jotain etsimistä: Esimerkiksi Fratellin piilopalkkiot voivat antaa sinulle käteisbonuksia tai jopa alibonuspelin. Itse V-kolikkopelissä on viisi kiekkoa, 20 voittolinjaa, kuusi One-Eyed Willy -bonusta ja 96% RTP. Grafiikka on hyvä, ääniraita on oikeastaan ​​melko hauska, vaikka tietenkin se voidaan sammuttaa.

Gonzo's Quest

Jokainen arkipäivä on valaistu, kun pelaat Gonzo's Questia! Sen lisäksi, että NetEnt on ensimmäinen julkaisu tässä luokassa, on Gonzo's Quest myös yksi online-kasinomaailman rakastetuimmista ja pelatuimmista peliautomaatit . Ja on helppo ymmärtää miksi! Iskulause on "Eldoradon haku" ja koskee Gonzon pyrkimyksiä legendoihin ja kultaan. Animaatio on yksinkertaisesti ainutlaatuinen!

Pelissä on viisi kiekkoa, 20 voittolinjaa ja ainutlaatuiset lumivyöryrullat, joiden avulla voit voittaa jopa viisi kertaa palkinnon jokaisesta voittokierroksesta. Gonzo's Questilla on myös toinen hämmästyttävä ominaisuus nimeltä "Free Falls Bonus", joka antaa sinulle jopa 15-kertaiset kertoimet myöhemmille voittokierroksille. Onnea ja hauskaa viikonloppua!