Hadesin linna Yggdrasilista on paahtavan kuuma

Jos etsit uutta ja jännittävää hedelmäpeliä, jonka teema on erilainen kuin olet tottunut, Yggdrasilin Hades-hedelmäpeli sopii sinulle hienosti. Tämä poikkeuksellinen hedelmäpeli julkaistiin tänä vuonna, ja sen suosio on kasvanut hitaasti lokakuusta lähtien. GIGABLOXin täysin uuden mekanismin avulla tämä peli vie pelaajat maanalaiseen maailmaan. Pelin teema on tumma, täynnä odottamattomia aarteita, jotka ovat piilossa pimeyden syvyydessä. Lisäksi tämä hedelmäpeli tarjoaa enintään 1112900 euron voitonmaksun. Pelin nimi on peräisin antiikin Kreikan sodanjumalalta Hadesilta. Hän oli alamaailman kuningas, eikä kukaan uskaltanut tulla hänen valtakuntaansa. Nyt voit olla harvoissa tutkijoissa tässä maailmassa. Ja sukeltaa yön olentojen täyttämään maailmaan. Hadesin linna Yggdrasilista on paahtavan kuuma

Mitä voit odottaa Hadesilta

Tämä peli koostuu klassisesta 6/6-verkosta, jonka avulla pelaajat voivat aktivoida jopa 50 voittolinjaa. Lisäksi kaikkia symboleja voidaan säätää villien ja muiden ominaisuuksien vieressä. Ne voivat auttaa sinua voittamaan jopa 400 kertaa ensimmäisen panoksesi.

Lisäksi pelaajat voivat aktivoida ilmaiskierrosbonuksen etsimällä viisi tai useampia hajontamerkkejä, eli kun koirat vapautetaan ja saat saman numeron ilmaiskierroksia hajonta, joka näkyy näytöllä. Uskomme kaiken kaikkiaan, että tämä on yksi markkinoiden innovatiivisimmista peliautomaateista, jolla on poikkeuksellisen pirullinen muotoilu. Uskomaton grafiikka johtaa sinut mahtavan Hadesin hallitsemaan alamaailmaan.

GIGABLOX-mekanismi

Lisäksi ainutlaatuinen muotoilu yhdistettynä GIGABLOX-mekanismiin varmistaa, että pelaajilla on useita voittomahdollisuuksia, joita mikään muu ei vertaa tavallinen hedelmäpeli . Lopuksi, tämän peliautomaatin RTP-prosenttiosuus on 96%, ja tämä johtuu osittain sen tehokkaasta mekanismista. Parasta Hades Slotissa on, että pelaajat voivat käyttää tätä peliautomaattia melkein missä tahansa, koska se on täysin yhteensopiva kaikkien mobiililaitteiden, myös iOS- ja Android-älypuhelinten, kanssa. Lopuksi voit silti hyötyä kattavasta luettelostamme niistä parhaat online-kasinot joka on tällä hetkellä markkinoilla. Joten älä missaa tätä jännittävää tilaisuutta.