Lisää joulun suosikkeja nauttimaan joulusta 2020

Joulukuusi: Yggdrasil ja True Lab

Yggdrasil ja YG: n mestaristudion yhteistyökumppani True Lab ovat yhdistäneet voimansa toimittamaan joulukuusi, jonka mukaan rullat ovat pelin otsikon muodossa. Jos pelaajat laskeutuvat viiteen tai useampaan identtiseen symboliin keloissa olevaan diagonaaliseen ryhmään, ne muodostavat voittavan yhdistelmän. Voittavat klusterit poistetaan, kun uudet symbolit putoavat täyttämään tyhjät tilat. Jokaisen kolmannen tai useamman kaskadin jälkeen pelaaja saa joululahjan. Pakkauksen jälkeen se sisältää joko voittokerroin x30 asti, viisi ilmaiskierrosta tai viidestä 1000 peliin. Ystävällinen lumiukko seuraa talvimaisemaa, joka heittää lumipalloja muuttaakseen symbolit villiksi. Myrsky antaa pelaajille vielä suuremman mahdollisuuden voittaa. Supermodernin GATI-tekniikan ominaisuudet näkyvät tehokkaasti joulukuusi kanssa. Se on ollut jännittävä vuosi, ja tämä hedelmäpeli sopii hyvin. Flere julefavoritter å hygge seg med julen 2020

Joulun onni: RubyPlay

Christmas Fortune on viiden kiekon kiekko peliautomaatti joka on täynnä juhlallisia symboleja. Joulupukista itse lahjoihin, leluihin, koristeisiin ja rakastettuun Rudolphiin, punaiseen nenään. Kuuden joulukoristeiden lasku laukaisee jättipotti-manian, ja jos joulupukki uskoo olevasi hänen luettelossaan, hän voi täyttää kaikki rullat joulukoristeilla. Ja iso jättipotti voi olla vain sinun. Koristeiden kerääminen pelaamisen aikana täyttää mittarin, ja kun se on täynnä, sinua siunataan superkoristeilla, jotka sisältävät suurempia palkintoja! Tykin hedelmäpeli päästäksesi joulutunnelmaan.

Aloha! Joulu: NetEnt

NetEnt on antanut juhlallisen käänteen Alohalle! Cluster Pays, 6 kiekolla, 6 rivillä Aloha! Joulu klusteri maksaa ja tahmea villi. Pelin RTP-arvo on 96%, ja siinä on myös uusia mysteerejä ja kertoimia villisymboleja. Lisääntynyttä voittopotentiaalia tarjoavat myös bonuskierrokset: tiki-baarin ilmaiskierrokset ja tiki-bar-ilmaiskierrokset. Jos pidät alkuperäisestä, rakastat tätä!